GRATIS GLS LEVERING VED KØB OVER 600,- ( GÆLDER IKKE MØBLER )
HURTIG LEVERING 1 - 3 HVERDAGE
DANSK WEBSHOP
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Lækre velsmagende salater - nemme at lave

oprettet d.

Lækre velsmagende salater - nemme at lave
Lækre velsmagende salater - nemme at lave

1. Grillet grøntsagssalat med HOLM grillpande

Ingredienser (4 personer):

  • 1 zucchini

  • 1 aubergine

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 gul peberfrugt

  • 100 g babyspinat

  • 50 g rucola

  • 50 g feta, smuldret

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk balsamico

  • Salt og peber

Forberedelse:

  • Skær zucchini, aubergine og peberfrugter i skiver.

  • Skyl og tør spinat og rucola.

Udførelse:

  1. Varm HOLM grillpanden, og dryp olie på.

  2. Grill grøntsagerne 3–4 minutter på hver side, indtil de er let karamelliserede.

  3. Bland grøntsagerne med spinat og rucola.

  4. Dryp med balsamico, salt og peber.

Anretning:

  • Server på et HOLM-serveringsbræt eller i en stor salatskål.

  • Top med smuldret feta og evt. ristede pinjekerner.


2. Frisk melon- og feta-salat

Ingredienser (4 personer):

  • 1/2 vandmelon

  • 200 g feta

  • 1 håndfuld friske mynteblade

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk friskpresset limejuice

  • Salt og peber

Forberedelse:

  • Skær vandmelonen i tern.

  • Smuldr feta, hak mynte.

Udførelse:

  1. Bland melontern, feta og mynte i en skål.

  2. Dryp med olivenolie og limejuice.

  3. Krydr med salt og peber efter smag.

Anretning:

  • Server i en gennemsigtig skål eller på et HOLM-skærebræt som dekorativt serveringsbræt.


3. Klassisk tomat- og mozzarellasalat (Caprese)

Ingredienser (4 personer):

  • 4 store modne tomater

  • 200 g mozzarella

  • Friske basilikumblade

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk balsamico

  • Salt og peber

Forberedelse:

  • Skær tomater og mozzarella i skiver.

  • Skyl basilikum.

Udførelse:

  1. Læg tomatskiver og mozzarellaskiver skiftevis på en tallerken.

  2. Fordel basilikumblade mellem skiverne.

  3. Dryp med olivenolie og balsamico, krydr med salt og peber.

Anretning:

  • Server på HOLM-serveringsbræt eller en stor fad.

  • Perfekt som forret eller tilbehør til grillmad.


4. Rødbede- og gedeostesalat med valnødder

Ingredienser (4 personer):

  • 3 mellemstore rødbeder

  • 100 g gedeost

  • 50 g valnødder, ristede

  • 50 g blandet grøn salat

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk balsamico

  • Salt og peber

Forberedelse:

  • Kog rødbederne til de er møre, og skær dem i skiver eller tern.

  • Rist valnødder let på en tør pande.

Udførelse:

  1. Bland rødbeder, blandet salat og valnødder i en skål.

  2. Smuldr gedeost over.

  3. Dryp med olie og balsamico, krydr med salt og peber.

Anretning:

  • Server i en stor salatskål, eller på HOLM-serveringsbræt til en rustik præsentation.


5. Quinoasalat med avocado og ærter

Ingredienser (4 personer):

  • 200 g quinoa

  • 1 moden avocado, skåret i tern

  • 100 g sukkerærter, skåret i skiver

  • 50 g babyspinat

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk citronsaft

  • Salt og peber

Forberedelse:

  • Kog quinoa efter pakkens anvisning, lad den køle af.

  • Skær avocado og sukkerærter.

Udførelse:

  1. Bland quinoa, avocado, sukkerærter og spinat.

  2. Dryp med olivenolie og citronsaft.

  3. Krydr med salt og peber efter smag.

Anretning:

  • Server i en stor skål eller portioner på individuelle tallerkener.

  • Pynt evt. med friske krydderurter.


6. Citrus- og fennikelsalat

Ingredienser (4 personer):

  • 2 appelsiner

  • 1 grape

  • 1 lille fennikel, tyndt skåret

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk citronsaft

  • Frisk mynte

  • Salt og peber

Forberedelse:

  • Skær appelsin og grape i skiver, fjern kerner.

  • Snit fennikel meget tyndt.

Udførelse:

  1. Bland citrusfrugter og fennikel i en skål.

  2. Dryp med olivenolie og citronsaft.

  3. Krydr med salt og peber, og drys mynte over.

Anretning:

  • Server i glas eller på HOLM-serveringsbræt for en dekorativ præsentation.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar