1. Chokoladefondant med Flydende Kerne
Ingredienser:
-
Mette Blomsterberg Chokoladeform
-
200 g mørk chokolade
-
150 g smør
-
4 æg
-
120 g sukker
-
50 g hvedemel
Fremgangsmåde:
-
Forvarm ovnen til 200°C.
-
Smelt chokolade og smør over vandbad.
-
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
-
Vend forsigtigt chokoladeblandingen i æggemassen.
-
Sigt mel i dejen og bland.
-
Hæld i smurte Mette Blomsterberg forme og bag i 10-12 minutter.
-
Server straks med lidt flødeskum eller friske bær.
2. Citronfromage med Hvid Chokolade
Ingredienser:
-
Mette Blomsterberg Fromageform
-
3 dl piskefløde
-
100 g hvid chokolade
-
3 æg
-
100 g sukker
-
2 citroner (skal og saft)
Fremgangsmåde:
-
Smelt chokoladen forsigtigt.
-
Pisk fløden til blødt skum.
-
Pisk æg og sukker til skum og tilsæt citronsaft og -skal.
-
Vend chokolade og flødeskum i æggemassen.
-
Hæld i formen og lad stå i køleskabet i minimum 4 timer.
3. Klassisk Rabarberkage med Smørglasur
Ingredienser:
-
Mette Blomsterberg Kageform
-
250 g smør
-
250 g sukker
-
4 æg
-
250 g hvedemel
-
1 tsk bagepulver
-
300 g rabarber skåret i små stykker
Fremgangsmåde:
-
Forvarm ovnen til 180°C.
-
Pisk smør og sukker til det er lyst og luftigt.
-
Tilsæt æggene et ad gangen.
-
Vend mel og bagepulver i dejen.
-
Fordel rabarberstykkerne i dejen og hæld i smurt form.
-
Bag i 35-40 minutter.
4. Blåbærtærte med Mandelbund
Ingredienser:
-
Mette Blomsterberg Tærteform
-
150 g smør
-
150 g sukker
-
150 g mandelmel
-
1 æg
-
250 g friske blåbær
Fremgangsmåde:
-
Forvarm ovnen til 175°C.
-
Bland smør, sukker og mandelmel til en jævn masse.
-
Tilsæt ægget og bland.
-
Tryk dejen ud i formen.
-
Fordel blåbær ovenpå og bag i 25 minutter.
5. Chokolademousse med Karamel
Ingredienser:
-
Mette Blomsterberg Dessertskål
-
200 g mørk chokolade
-
3 æg
-
3 spsk sukker
-
2 dl piskefløde
-
Karamelsauce til pynt
Fremgangsmåde:
-
Smelt chokoladen forsigtigt.
-
Pisk æg og sukker til skum og bland med chokolade.
-
Pisk fløden til skum og vend forsigtigt i chokolademassen.
-
Hæld i dessertskåle og lad stå i køleskab i minimum 2 timer.
-
Pynt med karamelsauce før servering.
6. Vaniljekrans med Smørcreme
Ingredienser:
-
Mette Blomsterberg Sprøjtepose
-
250 g smør
-
250 g sukker
-
4 æg
-
250 g hvedemel
-
1 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde:
-
Forvarm ovnen til 180°C.
-
Pisk smør og sukker til lyst og luftigt.
-
Tilsæt æggene og pisk godt.
-
Vend mel og vaniljesukker i dejen.
-
Brug sprøjteposen til at forme vaniljekranse på bagepapir.
-
Bag i 12-15 minutter og lad køle af.
Alle disse opskrifter kan laves med produkter fra My Cozy House Mette Blomsterberg sortiment, så du får professionelle resultater hjemme i dit eget køkken.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.