GRATIS GLS LEVERING VED KØB OVER 600,- ( GÆLDER IKKE MØBLER )
HURTIG LEVERING 1 - 3 HVERDAGE
DANSK WEBSHOP
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Bag med Blomsterberg – 5 Lækre Opskrifter med Mette Blomsterberg Produkter

oprettet d.

Bag med Blomsterberg – 5 Lækre Opskrifter med Mette Blomsterberg Produkter
Bag med Blomsterberg – 5 Lækre Opskrifter med Mette Blomsterberg Produkter
Bag med Blomsterberg – 5 Lækre Opskrifter med Mette Blomsterberg Produkter
Bag med Blomsterberg – 5 Lækre Opskrifter med Mette Blomsterberg Produkter
Bag med Blomsterberg – 5 Lækre Opskrifter med Mette Blomsterberg Produkter

1. Chokoladefondant med Flydende Kerne

Ingredienser:

  • Mette Blomsterberg Chokoladeform

  • 200 g mørk chokolade

  • 150 g smør

  • 4 æg

  • 120 g sukker

  • 50 g hvedemel

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200°C.

  2. Smelt chokolade og smør over vandbad.

  3. Pisk æg og sukker til en luftig masse.

  4. Vend forsigtigt chokoladeblandingen i æggemassen.

  5. Sigt mel i dejen og bland.

  6. Hæld i smurte Mette Blomsterberg forme og bag i 10-12 minutter.

  7. Server straks med lidt flødeskum eller friske bær.


2. Citronfromage med Hvid Chokolade

Ingredienser:

  • Mette Blomsterberg Fromageform

  • 3 dl piskefløde

  • 100 g hvid chokolade

  • 3 æg

  • 100 g sukker

  • 2 citroner (skal og saft)

Fremgangsmåde:

  1. Smelt chokoladen forsigtigt.

  2. Pisk fløden til blødt skum.

  3. Pisk æg og sukker til skum og tilsæt citronsaft og -skal.

  4. Vend chokolade og flødeskum i æggemassen.

  5. Hæld i formen og lad stå i køleskabet i minimum 4 timer.


3. Klassisk Rabarberkage med Smørglasur

Ingredienser:

  • Mette Blomsterberg Kageform

  • 250 g smør

  • 250 g sukker

  • 4 æg

  • 250 g hvedemel

  • 1 tsk bagepulver

  • 300 g rabarber skåret i små stykker

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180°C.

  2. Pisk smør og sukker til det er lyst og luftigt.

  3. Tilsæt æggene et ad gangen.

  4. Vend mel og bagepulver i dejen.

  5. Fordel rabarberstykkerne i dejen og hæld i smurt form.

  6. Bag i 35-40 minutter.


4. Blåbærtærte med Mandelbund

Ingredienser:

  • Mette Blomsterberg Tærteform

  • 150 g smør

  • 150 g sukker

  • 150 g mandelmel

  • 1 æg

  • 250 g friske blåbær

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 175°C.

  2. Bland smør, sukker og mandelmel til en jævn masse.

  3. Tilsæt ægget og bland.

  4. Tryk dejen ud i formen.

  5. Fordel blåbær ovenpå og bag i 25 minutter.


5. Chokolademousse med Karamel

Ingredienser:

  • Mette Blomsterberg Dessertskål

  • 200 g mørk chokolade

  • 3 æg

  • 3 spsk sukker

  • 2 dl piskefløde

  • Karamelsauce til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Smelt chokoladen forsigtigt.

  2. Pisk æg og sukker til skum og bland med chokolade.

  3. Pisk fløden til skum og vend forsigtigt i chokolademassen.

  4. Hæld i dessertskåle og lad stå i køleskab i minimum 2 timer.

  5. Pynt med karamelsauce før servering.


6. Vaniljekrans med Smørcreme

Ingredienser:

  • Mette Blomsterberg Sprøjtepose

  • 250 g smør

  • 250 g sukker

  • 4 æg

  • 250 g hvedemel

  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180°C.

  2. Pisk smør og sukker til lyst og luftigt.

  3. Tilsæt æggene og pisk godt.

  4. Vend mel og vaniljesukker i dejen.

  5. Brug sprøjteposen til at forme vaniljekranse på bagepapir.

  6. Bag i 12-15 minutter og lad køle af.


Alle disse opskrifter kan laves med produkter fra My Cozy House Mette Blomsterberg sortiment, så du får professionelle resultater hjemme i dit eget køkken.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar